Tourism is Our Passion fotópályázat

Kedves (leendő) Kollégák!

Ki figyel a turizmusban, vendéglátásban dolgozók örömeire és kihívásaira? Mi megmutatjuk!

 

Kemény volt az elmúlt év? Milyen szemmel nézted? Lássuk! A járványhelyzet és korlátozások miatt a turizmus-vendéglátásban dolgozóknak különösen nehéz volt 2020, miközben sok mindent tanított is. Ezeket a pillanatokat tudod nevezni a pályázatra beküldött fotókon. Képeiddel visszaadhatod az ágazatban dolgozók szenvedélyét és lelkesedését.

Kezedben a lehetőség – ha a mobilod is! Van egy jó képed a turizmusról vagy a vendéglátásról? Nevezd a versenyre!

Kategóriák:

  • 2020 emlékei
  • Turizmus hősei
  • Pillanatnyi mosoly
  • Vendégek nélkül (csend)

Nevezés:

Díjmentes. A mobillal vagy fényképezőgéppel készült pályaműveket elektronikus úton lehet feltölteni a tourismisourpassion.com weboldalra. Csak saját, a pályázó által készített alkotás nevezhető. Egy pályázó maximum 10 fotót küldhet be, kategóriától függetlenül. Minden képhez rövid képaláírást is várunk. A feltöltött képek technikai paraméterei: JPG formátum, oldalarány: 1:1 vagy 4:3, felbontás: minimum 7 Mpixel, fájlméret: maximum 16 MB.

A pályázat:

A Tourism is Our Passion küldetése, hogy felhívja a figyelmet a turizmusban, vendéglátásban dolgozók örömeire és kihívásaira. Továbbá az, hogy segítse a közösségépítést az ágazaton belül, valamint bemutassa, vagy ha szükséges, visszaadja a munkavállalóknak a szakmájuk iránt érzett lelkesedését.

Az idei téma a „Változás”, mert emléket állít a pandémia által legsúlyosabban érintett szakma rendkívüli időszakának. A verseny célja, hogy felidézze az elmúlt egy év emlékeit, jó pillanatait, hőseit és vendégek nélkül töltött perceit. A szervezők szándéka szerint jövőre már európai pályázatként működik tovább a Tourism is our Passion Photo Award.

A győztes képek az ország hét pontján, egyidőben megnyíló kiállításokon adnak majd betekintést a szakmánk kulisszái mögé, miközben segítenek emlékezni és egyben jövőképet alkotni.

Zsűrizés és szavazás:

A beadott pályaműveket szakmai zsűri bírálja el, a fődíjat pedig a közönségszavazás győztese kapja. A kiállításra minden kategória, zsűri és közönség által választott első három helyezettje kerül.

Zsűri tagjai:

Baki Péter (elnök, Magyar Fotóművészek Szövetsége), Nánási Pál (fotográfus), Pesti István (konyhafőnök, Platán, Tata), Varró Zoltán (designer), Vágó Ágnes (főszerkesztő, turizmusonline.hu), Nagy-Szász István (CPI Hotels)

Pályázati időszak:

2021. február 10. – 2021. március 10.

Az eredményhirdetés:

várhatóan 2021. március 30.

A fotópályázat nyereményei többek között:

MIELE porszívó, METRO gourmet csomag, CEWE Nyeremény kupon, éves belépőjegy Mai Manó Házba és szállodai voucherek. Bővebb infóért látogass el oldalunkra!

Országos kiállítás megnyitó:

2021. április (a pontos időpont a korlátozások változásától függ)

Jótékonysági árverés:

Az ország hét pontján szervezett kiállítás végeztével a nyertes pályaműveket jótékonysági árverésre bocsájtjuk.

A nevezők a képek feltöltésekor kiválaszthatják, hogy melyik alapítványhoz juttassuk el az árverésből befolyt összeget az alábbi három közül:

Veni Vidi Vici alapítvány

Bátor Tábor Alapítvány, Bátorságot adunk. Életeket változtatunk.

Kék Madár Alapítvány

 

Amennyiben a pályázattal kapcsolatban további kérdésed merülne fel, írd meg a photo [kukac] tourismisourpassion.com email címre!

 

A Tourism is our passion fotópályázat kiemelt partnerei:

   

A Tourism is our passion fotópályáza fő támogatói:

     

Benyújtás határideje: 
2021-03-10